Курс підготовки / перепідготовки провідного аудитора ISO 22001:2005
Учасникам курсу доводяться принципи, методики та підходи проведення незалежного аудиту системи харчової безпеки, і демонструється процес аудиту, починаючи з управління програмою аудиту і закінчуючи складанням звітів за результатами аудиту.
Під час проходження даного курсу слухачі здобувають необхідні навички за допомогою лекцій, практичних занять та обговорень в групі. На додаток, в даному курсі розглядається інтегрування системи менеджменту за міжнародним стандартом ISO 22001:2005 з іншими системами менеджменту, такими як ISO 14001 та ISO 50001.
Після закінчення курсу слухачі зможуть:
- Пояснювати мета системи менеджменту харчової безпеки;
- Пояснювати вимоги стандарту ISO 22001:2005 в контексті аудиту;
- Планувати і проводити аудити системи менеджменту;
- Проводити інтерв’ю;
- Повідомляти і відстежувати аудит системи менеджменту харчової безпеки;
- Проводити відкриті, закриті та додаткові збори аудиторів;
- Інтегрувати систему з іншими системами менеджменту;
- Формувати звітність за результатами аудиту;
- Доводити до відома зацікавлених сторін результати аудиту.
Вигоди для організації:
- Впевненість у результативності Вашої системи менеджменту харчової безпеки;
- Проведення самостійної аудиторської оцінки на підприємстві;
- Підготовка підприємства для аудиту третьої сторони;
- Інтегрування системи менеджменту за міжнародним стандартом ISO 22001:2005 з іншими системами менеджменту для збереження ресурсів.
Цільова аудиторія:
- Менеджери з харчової безпеки;
- Представники менеджменту;
- Ті, хто бажає стати аудиторами системи менеджменту за міжнародним стандартом ISO 22001:2005 для проведення аудитів третьої сторони.
Слухачі, які успішно склали іспит, отримають сертифікат відповідності, який свідчить даний факт.