Курс підготовки / перепідготовки провідного аудитора ISO 22001:2005

Учасникам курсу доводяться принципи, методики та підходи проведення незалежного аудиту системи харчової безпеки, і демонструється процес аудиту, починаючи з управління програмою аудиту і закінчуючи складанням звітів за результатами аудиту.

Під час проходження даного курсу слухачі здобувають необхідні навички за допомогою лекцій, практичних занять та обговорень в групі. На додаток, в даному курсі розглядається інтегрування системи менеджменту за міжнародним стандартом ISO 22001:2005 з іншими системами менеджменту, такими як ISO 14001 та ISO 50001.

Після закінчення курсу слухачі зможуть:
  • Пояснювати мета системи менеджменту харчової безпеки;
  • Пояснювати вимоги стандарту ISO 22001:2005 в контексті аудиту;
  • Планувати і проводити аудити системи менеджменту;
  • Проводити інтерв’ю;
  • Повідомляти і відстежувати аудит системи менеджменту харчової безпеки;
  • Проводити відкриті, закриті та додаткові збори аудиторів;
  • Інтегрувати систему з іншими системами менеджменту;
  • Формувати звітність за результатами аудиту;
  • Доводити до відома зацікавлених сторін результати аудиту.
Вигоди для організації:
  • Впевненість у результативності Вашої системи менеджменту харчової безпеки;
  • Проведення самостійної аудиторської оцінки на підприємстві;
  • Підготовка підприємства для аудиту третьої сторони;
  • Інтегрування системи менеджменту за міжнародним стандартом ISO 22001:2005 з іншими системами менеджменту для збереження ресурсів.
Цільова аудиторія:
  • Менеджери з харчової безпеки;
  • Представники менеджменту;
  • Ті, хто бажає стати аудиторами системи менеджменту за міжнародним стандартом ISO 22001:2005 для проведення аудитів третьої сторони.

Слухачі, які успішно склали іспит, отримають сертифікат відповідності, який свідчить даний факт.

Більш детальну інформацію про вартість робіт, Ви можете отримати, звернувшись в нашу компанію, будь-яким зручним для Вас способом.